“Encetem la darrera sessió de FEAC d’aquest curs i ho fem amb el títol “Obrim finestres!”, al qual s’hi pot afegir el subtítol “connectem persones!”, tal com serà en el webinar que farà l’Anna Ramis, impulsora inicial del Programa Família-Escola, Acció Compartida. En aquest lliurament volem fer mirada crítica, per la part positiva i també la notant-positiva, del que ha estat la nostra relació família-escola al llarg d’aquests dos anys, tant a nivell intern de cada col·lectiu (intra-escola i intra-familiar) com entre els dos col·lectius. Les relacions telemàtiques… han vingut per quedar-se o les volem revertir? Què han potenciat, facilitat o descobert? Què ha dificultat, barrat, emmalaltit?…”

Amb aquesta entrada al capçal es presenta el butlletí 108 que hem fet arribar als coordinadors del Programa Família-Escola, Acció Compartida de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya. Hi trobareu tot l’escaient per dur a terme aquesta darrera trobada i dues novetats molt importants: 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *