Ens plau molt posar-vos al corrent de les novetats del programa FEAC pel proper curs 2022/23:

Programació de butlletins: Adjuntem pòster del programa d’enguany (a sota de tot). Teniu els tems i les dates de publicació dels butlletins i dels webinars que farem. Esperem que sigui molt profitós per a tots! També tenim un relleu en l’equip de redacció, la Lourdes Fargas (mestra de Vedruna-Gràcia, redactora del butlletí FEAC-Primària) accedeix a la merescudíssima jubilació (merci per tot, Lourdes!) i entra l’Òscar Fuentes SJ, de Jesuïtes-Casp.

Programa “Escola de Família” a Ràdio Estel: El proper curs tindrem programa de ràdio! Els dissabtes, de 9 a 10 del matí a Ràdio Estel, s’emetrà “Escola de Família”, amb la locutora Olga Vallejo, especialista en educació al diari ARA. Els temes dels butlletins estan programats anteriorment a la seva publicació, així que tindrem també podcasts com a material complementari que serà replicat a la web i els butlletins.

Nova web www.feac.cat : Ja tenim nova web! (ja tocava, oi?) Encara hi ha temes a pulir al llarg d’aquest estiu però ja podeu donar-hi un cop d’ull. Amb el mateix nom i usuaris hauríeu de poder accedir a tots els continguts restringits i a l’històric

Hem recuperat el perfil de twitter @FEACFECC:  Després d’uns anys de tenir-lo inactiu arran del canvi de persones dins la FECC, hem pogut recuperar el perfil twitter de FEAC. Us animem a que el seguiu perquè serà una altra manera de seguir en contacte.

Recordatoris:

Recordem que, si heu de motivar l’inici de curs i la inscripció als grups FEAC teniu el vídeo d’inici de curs aquí.

Recordem que està oberta la recepció de fotografies pel XVIIè Concurs Fotogràfic FEAC (Bases / Cartell). Preguem difusió als vostres centres (… així que tornem de vacances!)

Comiat:

Malauradament “no ens ha donat la vida” per muntar la trobada que volíem fer a inici de curs… però no desistim en fer-ho al llarg d’aquest curs 2022/23!

Restem oberts a qualsevol tema que tingueu i no dubteu en demanar hora a la FECC o demanar que vinguem a veure-us.

Ben cordialment i desitjant-vos molt bones vacances,

L’Equip(às) FEAC!