Aquest estiu…

La Maria i en Lluc planegen les vacances.

Maria:

Enguany com que la Marta i en Cesc ja s’han fet més grans i ja hem aconseguit que dormin seguit, sense fer-se pipi a sobre. Què et semblaria si lloguem una “camper” i ens n’anem de vacances tots junts

Lluc:

Fantàstic sempre m’ha fet il·lusió poder fer unes vacances poc planificades i poder parar o quedar-nos allà on ens trobem a gust…

Però amb tot això de la pandèmia portem 2 anys sense poder anar al poble dels teus pares i em sembla que els avis estan una mica enyorats no creus?

Maria:

És cert, però també pot ser un bon moment per a trencar lligams i deixar-nos d’obligacions familiars. També podem anar a veure els meus pares algun cap de setmana llarg abans de les vacances.

També voldràs que anem a veure els teus pares que faran estada a Menorca oi?

Lluc:

Oi tant aquest any han fet un intercanvi amb uns Menorquins que els hi deixen un apartament prou gran com perquè hi capiguem tots, S’ha d’aprofitar no creus.

Pares d’en Lluc

Quina il·lusió que ens fa que tinguem un apartament tant gran a Menorca que hi capiguem tota la família… Segur que ens ho passarem molt bé.

Pares de la Maria

Aquest estiu ens aniria bé que els nostres fills no vinguessin a casa ja que si hem de fer totes les obres que volem fer a la masia, no podrem pas acabar-les en tot l’estiu.

Qüestions per al diàleg

  1. Som capaços com a pares i mares, després de la pandèmia i del sofriment de la guerra de posar-nos en el lloc dels altres?
  2. Ens posem d’acord amb facilitat amb tots els membres de la família?
  3. Busquem espais per parlar de les necessitats, il·lusions, expectatives, què tots tenim?
  4. Som transparents amb els nostres desitjos? Sabem fer-los arribar a la nostra família?