El dissabte 10 de setembre, de les 9:00 a les 10:00h, s’emetrà a Ràdio Estel el primer programa d’Escola de família, dirigit per la locutora especialista en educació Olga Vallejo. Com es destaca en la seva presentació, es tracta d’un programa que vol posar en diàleg l’àmbit de l’educació i la vida familiar tractant temes d’interès i actualitat. Cada programa compta amb la col·laboració de persones expertes, ofereix recursos a les famílies, dona veu a bones pràctiques de les escoles i ofereix una agenda formativa d’interès per a tota la comunitat educativa. 

Dins la planificació del programa radiofònic es contempla tractar els temes dels cinc butlletins del Programa FEAC (Família-Escola, Acció Compartida) de l’Escola Cristiana per aquest curs 2022/23, de forma que els podcasts d’Escola de Família també es podran escoltar allotjats a l’apartat de materials online de la pàgina web, on ja hi ha, per exemple, els webinars dels darrers dos anys.  

Des de la FECC es valora molt positivament aquesta nova presència de les escoles als mitjans de comunicació i s’encoratja a la seva participació contactant amb la cap de comunicació, Mònica Sobrado.

Estem convençuts que farà un molt bon servei a la comunitat educativa.