Cada vegada és més difícil educar als nostres fills. Tenim la sensació que ens falten eines? Que el que es feia abans “ara ja no ens funciona”?

En aquest webinar reflexionarem sobre quin és el nostre estil d’educar i aprendrem noves eines fer fer-ho des de la disciplina positiva: un estil amable i ferm a la vegada, en un clima de respecte mutu, sense crits, premis ni càstigs. Perquè educar és col·laborar en un procés a llarg termini de construcció humana.

Pares, mares i agents de la comunitat educativa. Especialment destinat als membres del Programa FEAC (Família-Escola Acció Compartida) de l’Escola Cristiana però oberta a tothom.

Carme Bartomeu, sóc creadora del programa EDUCALM, mare de bessons adolescents, coach Integral ACC. biòloga i educadora a Jesuïtes Educació – Sant Ignasi – Sarrià de Barcelona (Espanya), on faig classes de matemàtiques a alumnes d’ESO/Batxillerat des de fa més de trenta anys.

He col·laborat durant 18 anys amb l’editorial McGraw-Hill Interamericana, com a autora de llibres de text de matemàtiques. Estic Certificada al Model Relacional Bridge® i Sikkhona®, de l’Institut de Comunicació, a Disciplina Positiva per a famílies i infància i Atenció Plena (MBSR). Sóc membre de la International Coaching Federation (ICF), certificada per la Positive Discipline Association (PDA) i membre de l’Associació de Disciplina Positiva d’Espanya (ADPE).