Descripció:

“Aquest webinar ens permetrà centrar-nos en realitat del dia a dia a les nostres cases. Què passa a l’hora del sopar, de què parlem? Hi ha la TV posada? Què fem conjuntament els caps de setmana en família? Algunes d’aquestes preguntes obren debat per anar pensant quins són els aprenentatges o els valors que volem que tinguin els nostres fills. Junts trobarem algunes pràctiques que podem fer en les nostres cases per fer família!”

Xantal Lobera:

Em dic Xantal Lobera, sóc psicòloga especialitzada en infanto-juvenil i teràpia familiar sistèmica. En la meva trajectòria professional he treballat en diferents centres i consultes privades que m’han fet arribar a la realitat de cada casa. Com molt bé diu el refrany: Cada casa és un món! Imparteixo formacions i tallers a famílies i alumnes, com també dinàmiques de grup. Per poder saber alguna curiositat més de mi us diria que: m’agrada molt viatjar i endinsar-me en les profunditats del mar fent submarinisme.